Slavisan D.D.D.

 

Slavisan D.D.D. se bavi dezinfekcijom, dezinsekcijom i deratizacijom. Raspolažemo stručnim i iskusnim kadrom, dokazanim na najzahtijevnijim poslovima ekološke zaštite, prostorom, opremom i svim dozvolama za vršenje poslova iz domena sanitarno-ekološke zaštite tj. poslova dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije, plinske dezinsekcije (fumigacije), dezodoracije, eradikacije muva, komaraca i korova, repelentnog tjeranja zmija, zaštite od golubova, hvatanja i dislociranja sa lokacije mačaka i pasa, super hlorinacije vodovodnih cijevi, objekata i mreža, kao i ostalih usluga iz predmeta poslovanja ekološke zaštite u skladu sa HACCP, ISO 22000 i svim ostalim priznatim evropskim i svjetskim standardima.
Firma je osnovana 2004. godine.

slavisan podgorica crna gora vozilo

Za svoje usluge koristimo najsavremenije preparate i uređaje za aplikaciju najpoznatijih svjetskih proizvođača i primjenjujemo sva najnovija dostignuća u cijelom svijetu na polju kontrole i suzbijanja štetočina.

Vozni park našeg preduzeća broji 7 vozila različitih namjena i nosivosti.

Implementirali smo evropske standarde ISO 9001 – sistem kontrole menadžmenta, ISO 14001 – sistem zaštite životne sredine i OHSAS 18001 – sistem zaštite na radu, a dobitnik smo i sertifikata Excellent od strane Privredne komore Crne Gore.

slavisan ddd sertifikati 1
slavisan ddd sertifikati 2