Uređaji sa mrežom pod električnim naponom

 

Ovi uređaji koriste UV svjetlost za privlačenje letećih insekata, mrežu pod električnim naponom za njihovo neutralisanje, i fioku za sakupljanje ostataka neutralisanih insekata.

Idealni su za upotrebu u trgovačkim objektima, prostorijama za javnu upotrebu, domaćinstvu, javnim kuhinjama i skladištima.

exocutor

Exocutor

Specijalizovani profesionalni uređaji

ftip64

Flytrap commercial IP65

splashproof

Splashproof

Uređaji sa ljepljivom površinom

 

Ovi uređaji koriste UV svjetlost za privlačenje letećih insekata do uređaja, a ljepljivu površinu za njihovo neutralisanje. Uređaji sa ljepljivom površinom su idealni za osjetljive sredine.

Koriste se na mjestima gdje se izlaže hrana, javnim kuhinjama i prehrambenoj industriji.

helo

Halo

ftp80

Flytrap Professional

ftp-commercial

Flytrap Commercial

Dekorativni uređaji sa ljepljivom površinom

 

Dizajnirani za korišćenje u javnim prostorijama, dekorativni uređaji diskretno štite prostore koji su veoma vidljivi korisnicima. Insekti privučeni UV svjetlošću ostaju zalijepljeni za visoko efikasnu ljepljivu površinu što osigurava da ostanu nevidljivi za korisnike.

aura

Aura

nectar

Nectar

Sušači za ruke i proizvodi namijenjeni za upotrebu u sanitarnim prostorijama

 

Slavisan DDD d.o.o. u saradnji sa svojim poslovnim partnerima takođe nudi širok asortiman proizvoda dizajniranih za upotrebu u toaletima namijenjenim za evropsko tržište, uključujući i osvježivače za pisoare i rješenja za upravljanje vodom, savremene visoko kvalitetne sušače ruku, higijenske (sanitarne) kante dostupne u različitim veličinama da odgovore dužim servisnim ciklusima, te raspon automatskih i ručnih dozatora za sapun.

hd4

Dryer brushed DP1000S

Savršen za prometna kupatila, ovaj moćni sušač elegantnog dizajna nudi brzo sušenje ruku što ga čini savršenim dodatkom savremenim kupatilima.

hd1

Plastic DV2100P

Efikasnost, klasičan izgled i povoljna cijena čine ovaj sušač za ruke najprodavanijim i neophodnim u svim kupatilima.